Home Breaking News Suriname Surinaamse Rasheida Adrianus producente Girls ‘N Cocktails

Surinaamse Rasheida Adrianus producente Girls ‘N Cocktails

2
4
505

Op woensdag 29 april vindt de lancering plaats van de talkshow Girls ‘N Cocktails op Tempo Networks. De show zal te zien zijn in de VS, Duitsland, London, Italië en op 23 Caribische eilanden. De Surinaamse zender ATV werkt ook samen met Tempo Networks, dus hoogstwaarschijnlijk zal de show ook te zien zijn op de Surinaamse televisie.

ras1Girls ‘N Cocktails is een talkshow gericht op de kosmopolitische vrouw in de leeftijd van 18 tot en met 35. Het doel is deze vrouwen te informeren, entertainen en te empoweren. De show wordt opgenomen in een echte cocktailbar en gepresenteerd door drie dames die de doelgroep vertegenwoordigen. De show benadrukt de etnische vrouw.

De executive producer en director van Girls ‘N Cocktails, Rasheida Adrianus ( zie foto), heeft dit concept 4 jaar geleden ontwikkeld omdat zij vond dat donkere vrouwen nog te weinig (positief) vertegenwoordigd zijn in de media. In plaats van erover te blijven klagen, heeft zij het heft in eigen handen genomen en het concept ontwikkeld. Het eerste seizoen van de show is opgenomen in het Mainport Hotel in Rotterdam. De topics die tijdens de shows aan de orde komen zijn: het effect van de media op het huidige schoonheidsideaal voor vrouwen, seks, het verschil tussen religie en spiritualiteit, bestaat God wel en vrouwelijk ondernemerschap.

ras

bron: DWT

Show Lobi & Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Load More Related Articles

2 Comments

 1. mooiuma

  20/04/2015 at 3:40 am

  Goedzo! Veel succes toegewenst, wanneer word het uitgezonden?

  Reply

  • Rasheida

   11/05/2015 at 7:09 am

   Dankje! Je kunt de shows ook online bekijken op FB. Onze pagina heet joinGnC

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Check Also

Op de fiets door Suriname, recordpoging van Albina naar Nickerie (480 km)

Van Oost- naar West-Suriname op de fiets Sportieveling Ed Abspoel gaat van Oost- naar West…