Home Breaking News Suriname Stagiaires op fiets zwaar gewond bij aanrijding.

Stagiaires op fiets zwaar gewond bij aanrijding.

0
2
435

PARAMARIBODrie fietsers zijn dinsdagochtend gewond geraakt bij een zware aanrijding aan de Dr. Sophie Redmondstraat. De fietsers reden richting centrum toen twee voertuigen met elkaar in botsing kwamen. Een van de voertuigen raakte daarna de fietsers, van wie één ernstig gewond werd. De drie fietsers zijn Nederlandse stagiaires.

Een Noahbusje dat over de Dr. Sophie Redmondstraat reed richting centrum, kwam in botsing met een personenauto die in de tegenovergestelde richting reed en rechtsaf afsloeg naar de Verastraat, zonder voorrang te verlenen. Door de botsing slingerde de personenauto in de richting van de stagiaires die zich op dat moment op de hoek van de Vera- en de Dr. Sophie Redmondstraat met hun fietsen bevonden.

De slachtoffers  zijn met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De autobestuurders bleven ongedeerd. Hun voertuigen raakten aanzienlijk beschadigd. De politie van Munder onderzoekt de zaak verder.

aanrijding_dr_sophie_redmondstraat_2_Detailfoto

Extra persbericht: Bestuurder bleek onder invloed.

De 35-jarige autobestuurder Faizel B., die dinsdagmorgen drie fietsers heeft aangereden, blijkt bij nader onderzoek onder invloed van alcohol te zijn geweest. Dit meldt de politie dinsdagavond in een persbericht.

B. kwam aan de Verastraat, een zijstraat van de Dr. Sophie Redmondstraat, in botsing met een autobusje, waarna hij drie fietsers raakte. Het gaat om drie Nederlandse stagiaires, waarvan twee ernstig gewond zijn en een met de schrik vrij kwam. De zwaargewonden zijn met de ambulance afgevoerd.

Beide autobestuurders werden aan een alcoholtest onderworpen, waarbij bleek dat B. een hogere hoeveelheid alcohol in het bloed had dan is toegestaan. Zijn rijbewijs is voor onderzoek in beslag genomen en hij is in verzekering gesteld.

bron en foto: DWT

Show Lobi & Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Check Also

Op de fiets door Suriname, recordpoging van Albina naar Nickerie (480 km)

Van Oost- naar West-Suriname op de fiets Sportieveling Ed Abspoel gaat van Oost- naar West…