Home On tour Splashmaster DJ Gilly goes Jamaica!

Splashmaster DJ Gilly goes Jamaica!

4
0
468

PARAMARIBO – “Als Surinames bekendste reggae en dancehall DJ kan ik met trots zeggen dat ik een hoogtepunt heb bereikt door naar het land te gaan waar deze genres vandaan komen.” Splashmaster DJ Gilly vertrekt maandag naar Jamaica voor een tour en is daar heel enthousiast over. “Het voelt heel goed, zelfs meer dan geweldig aan dat ik het land kan bezoeken.”

De artiest heeft al tours gedaan in andere landen, maar deze is voor hem heel bijzonder door de band die hij heeft met de muziek en de artiesten waarmee hij samenwerkt. Hij heeft bij de meeste shows in Suriname opgetreden, waar Jamaicaanse artiesten de main act waren. Gilly zegt al jaren te zijn gevraagd in Jamaica op te treden, maar kwam er niet aan toe wegens zijn druk schema. Deze periode heeft hij bewust vrij gehouden om zijn afspraak na te komen en tegelijkertijd zijn droom eindelijk waar te maken.

Gilly heeft tot nu toe zeven optredens op programma, waarvan het grootste tijdens Passion fi Fashion. Dat is een groot festival met artiesten van verschillende landen. Gilly zal als speciale gast de main act zijn bij het DJ-ing gedeelte. Verder draait hij op andere evenementen met artiesten als Kokoti, Tarrus Riley, Fantan Mojah en Lutan Fyah. Gilly logeert voor de tour bij Kokoti.
Bron: DWT online
gilly

Show Lobi & Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Load More Related Articles

4 Comments

 1. fientje

  15/12/2014 at 3:47 pm

  Go Gilly GO

  Reply

 2. ai

  15/12/2014 at 5:41 pm

  jamaica yesss

  Reply

 3. Kankan

  18/12/2014 at 12:44 am

  jamang!

  Reply

 4. XRumerTest

  27/01/2015 at 10:17 pm

  Hello. And Bye.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Check Also

QUOTA Heart for Women Karavaan @ Commewijne

Vanaf zondag 9 juli 2017 trekt de Heart for Women Karavaan door het land om nog meer vrouw…