Home Music releases Sneak Peak!! ‘Mount Zion Release Party’ 2night @ Tori Osso

Sneak Peak!! ‘Mount Zion Release Party’ 2night @ Tori Osso

0
0
321

Gisterenavond kregen de pers, genodigden en intimi een exclusieve preview op de happening die vrijdag 2 oktober gehouden word in Tori Osso. Op het in aanbouw zijnde Jacana Resort, een zeer luxueuze omgeving,  bevind zich een originele ronde,  met bladeren bedekte Boslandcreoolse hut. Daar vond de sneakpeak plaats van Miriam Simone’s ‘Mount Zion’.

SAM_2676De avond laat zich het beste omschrijven als liefdevol, de muziek was levendig, Miriam zong 5 nummers van haar CD ‘Mount Zion’ live met voltallige band, de dj draaide een lekkere flow, Kenneth Arias speelde zijn saxofoon en Marianne Cornet was de MC van een zeer intieme en ontspannen avond. De CD ‘Mount Zion’ bevat 15 nummers, heeft een mooie hoes en bedrukking en bevat zeker meerdere potentiële radio hits. Het prachtige ‘Rivers’ (no15) en de titelsong ‘Mount Zion’ kent u waarschijnlijk al, maar de volledige cd is het beluisteren meer dan waard. ‘Mount Zion’ zal op zeer korte termijn (een kwestie van dagen)  landelijk te koop zijn bij de betere platenzaken. Via de bekende internet kanalen zoals I-tunes en Amazon.com kunt u nu reeds uw exemplaar aanschaffen.SAM_2673B

De officiële ‘Mount Zion Release Party’ word vanavond gehouden in Tori Osso ( 21.00/1.00uur) aan de Fred Derbystraat, de deuren gaan open om 19.00 uur en het programma is rijk gevuld met live optredens, spoken word, open mic en uiteraard zult u Miriam Simone, met haar voltallige band, daar ook live kunnen bewonderen. Wilt u  Mount Zion snel hebben? Gesigneerd? Be There! 

Show Lobi & Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Check Also

Concert Mannenkoor Maranatha ter ere van John Nelom ( 1930-2006)

Het concert maakt deel uit van de vele activiteiten die het koor dit jaar zal organiseren.…