Home On tour Première ‘To Be A Star’ staat gepland op 13 maart in Thalia.

Première ‘To Be A Star’ staat gepland op 13 maart in Thalia.

0
0
260

De première van ‘To Be A Star’ is gepland op 13 maart.

Niet schoolgaande jongeren zijn twee maanden door theatermakers getraind om hun talenten te ontwikkelen. Dit project wordt uitgevoerd door het Ministerie Sport en Jeugdzaken samen met de Nederlandse Stichting Mytikas.

Met de twee audities van het project ‘To Be A Star’ zijn de trainingen gestart op 26 januari in de zaal van theater Thalia. Sindsdien werd drie keer per week met 13 jongeren gewerkt aan een theaterstuk. Dertien jongeren zijn getraind in twaalf competenties die bepalend zijn bij de zelfontwikkeling van het individu, waaronder samenwerken, creatief denkvermogen, doorzettingsvermogen, initiatief en discipline. Deze vaardigheden maken deel uit van de toerusting om succesvol te zijn binnen de verschillende levensrollen.

star

De begeleiding vindt plaats door Imro Blom (directeur stichting Mytikas), Lucien Vriese en Clifton Braam. Gedurende bepaalde momenten werd aan sleutelfiguren uit het bedrijfsleven, de overheid en de gemeenschap op uitnodiging de gelegenheid geboden de vorderingen bij te wonen.
Er zijn drie voorstellingen gepland, waarbij de première voor genodigden is. Op 16 en 17 maart wordt in Thalia opgetreden voor scholieren van het Voortgezet Onderwijs voor Senioren.

Bron: Starnieuws

Show Lobi & Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Check Also

QUOTA Heart for Women Karavaan @ Commewijne

Vanaf zondag 9 juli 2017 trekt de Heart for Women Karavaan door het land om nog meer vrouw…