Home Breaking News Suriname Pokuman voor ‘n Pokuman 28 September ! Be there!

Pokuman voor ‘n Pokuman 28 September ! Be there!

0
0
392

Zondag 28 september: Fundraising event tbv Wilgo Tolud die zijn huis, instrumenten, muziek, kortom alle bezittingen heeft verloren door een uitslaande brand. Om hem te helpen weer een beetje op te bouwen houden zijn collega artiesten een benefiet. Dit zal plaatsvinden in het Courtyard by Marriot aan de Anton Drachtenweg. Belangstellenden, collega’s, vrienden en familie zijn welkom om bij te dragen aan het succes van deze dag en hun bijdrage te leveren. pokoe

 Doneren kan op verschillende manieren:
1. Wij plaatsen een doos waarbij u uw donatie kunt deponeren.
2. Er zal ook een intekenlijst zijn, voor het geval u Wilgo een boodschap wilt meegeven en wilt noteren hoeveel u aan hem geeft.
3. Wij gaan nummer veilen oftewel money pull up (zoals de jongeren dat zeggen), zie hieronder… Dit is een leuke manier  om geld in te zamelen.

En dat gaat zo:
Als je bijvoorbeeld weet dat Lucretia een fantastische Whitney Houston zingt of zegt dat Bryan die ene Suripop moet zingen, dan loop jij naar de mc om dat door te geven. Je zal dan gelijk moeten zeggen hoeveel je bereid betalen om het nummer te horen. Vervolgens gaan wij het nummer veilen en wordt het gezongen voor de hoogst biedende. Neem dus een dikke portemonnee mee en vooral veel gezelligheid.  Deal?

pokoe2

Meer info? : FACEBOOK

 

Show Lobi & Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Check Also

Op de fiets door Suriname, recordpoging van Albina naar Nickerie (480 km)

Van Oost- naar West-Suriname op de fiets Sportieveling Ed Abspoel gaat van Oost- naar West…