Home Music releases Marianne Cornet betreedt internationale markt met nieuw album

Marianne Cornet betreedt internationale markt met nieuw album

0
0
279

Paramaribo –

De zangeres, actrice en componiste, Marianne Cornet meer bekend als de ‘Soulsister’ richt zich met haar nieuwe album ‘MC The Album It’s a Musical Communication !‘ meer op de internationale markt. Dat is niet alleen te merken aan de muziek, maar ook aan de opzet.

“Alles is in het buitenland gedaan. De hoes is gecreëerd door FromSu Records, de CD is op Itunes, Amazon en in verschillende Nederlandse muziekshops te verkrijgen. Er is heel veel geïnvesteerd in het product, vertelde Cornet onlangs aan Parbonieuws. Iets dat ze voorheen niet heeft kunnen doen.

Het album bevat 10 nummers, zowel eigen composities als covers. Bij de CD is er ook nog een boekje met foto’s en songteksten toegevoegd. ‘What’s Wrong‘, een compositie die de zangeres 12 jaar geleden met toenmalig NIT lid, Mizta EO, had opgenomen staat, opnieuw studio bewerkt, ook op de schijf.
A4PromoMCblackSMALL

Als componist heeft Cornet het Suripop XI nummer ‘Fa Yu Ati E Naki’, dat vertolkt werd haar zus Claire Cornet en ‘African Warrior’ van Suripop XIV vertolkt door Marjorie Creton, op haar naam staan. De veelzijdige zangeres heeft als actrice ook in toneelstukken zoals ‘Spoken dans’, ‘Na Bigi du’ en ‘Onder Vrouwen Over mannen’ haar stempel gedrukt.

bron: Parbonieuws

Show Lobi & Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Check Also

Concert Mannenkoor Maranatha ter ere van John Nelom ( 1930-2006)

Het concert maakt deel uit van de vele activiteiten die het koor dit jaar zal organiseren.…