Home All the above LATEST UPDATES on the MASTERCLASS P, P & CW!

LATEST UPDATES on the MASTERCLASS P, P & CW!

0
0
236
LATEST UPDATE on the MASTERCLASS Poetry Performance & Creative Writing
Er zijn een aantal nieuwe ontwikkelingen rondom deze masterclass:
sponsors
– The First Lady sponsort @jean-luc Josafath (#MijnRevolutieIs.. participant)
– Anonieme Sponsor voor getalenteerde poet (nog niet uitgekozen!!! – ligt aan de aanmelders en hun talent)
– CMC sponsort vervoer voor @Esten Cohen (zit in een rolstoel)(#MijnRevolutieIs..participant uit Lelydorp).
– Erna Aviankoi sponsort @Obed Kanape
   zul4

 foto: MijnRevolutieIs LAUNCH in Paramaribo

WHAT IS IT ABOUT???

MASTERCLASS Poetry Performance & Creative Writing

Masterclass poëzie schrijven én voordragen!

 

De Stichting Platform Support Suriname (PlatformSS) organiseert een masterclass waarin het schrijven van poëzie wordt gecombineerd met het daadwerkelijk voordragen van deze gedichten. Poëzie is er in allerlei vormen, soorten en maten. Zo wordt het kortste verhaal ter wereld bijvoorbeeld toegekend aan Earnest Hemingway: “In de krant zag ik een advertentie. Kinderschoenen te koop, nooit gedragen.” In twaalf woorden wordt een heel verhaal vertelt waar iedereen de boodschap van begrijpt. Voor poëzie geldt het zelfde, met een paar woorden een heel verhaal vertellen op een manier waar ritme in zit, rijm en kadans.
Van 30 augustus tot en met 27 september geeft Zulile Blinker, zelf geen onbekende Spoken Word Artist, namens PlatformSS op vijf achtereenvolgende zaterdagen masterclasses waar in alle aspecten van het schrijven en voordragen, ook wel declameren genoemd, van poëzie aan de orde komen. Ideaal voor mensen die al lang schrijven maar het idee hebben dat ze de fijne kneepjes missen of voor mensen die zo veel dingen willen ‘zeggen’ maar niet weten hoe ze de woorden op papier kunnen zetten. Naast het schrijven en het creatief om gaan met woorden wordt er ook aandacht besteedt aan zaken als presentatie, lichaamstaal, intonatie, stemklank en hoe je de aandacht van je publiek vasthoudt.
De masterclasses zijn geschikt voor mensen van 15 tot 40 jaar en worden elke zaterdagochtend gehouden van 9.30 tot 12.00 uur bij ‘t Vat. Om optimale aandacht en begeleiding te kunnen garanderen is er een maximum van 15 personen. Deelnemers ontvangen na de masterclass een getuigschrift en worden, indien ze dat willen, gescout voor volgende activiteiten van PlatformSS zoals poetry, spoken word events en media producties.

JE KUNT NOG MEEDOEN:

Indien je belangstelling hebt stuur dan snel een mail naar platformss597@gmail.com met je gegevens en drie recente gedichten. Meer informatie over de masterclasses is te krijgen op www.platformsupportsuriname.com.

zulflyer

 

Show Lobi & Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Check Also

The World’s Greatest. Muhammad Ali. Zijn mooiste quotes.

 Muhammad Ali is niet meer. _17 januari 1942 – 3 juni 2016_ RIP He was ‘The Wo…