Home Uitgaan Lafabo 2014 : ZELFRESPECT!

Lafabo 2014 : ZELFRESPECT!

0
0
323

Lafabo 2014 vol verassingen

5 aug lafabo-2013Paramaribo – De zes toneelgroepen staan helemaal klaar voor het toneelfestijn LaFaBo (Lafu Fatu nanga Boskopu) die op vrijdag 8 augustus in de Anthony Nesty Sporthal wordt gehouden.

“Jullie kunnen, zoals altijd, iets goeds van Wan Denki verwachten. Natuurlijk met het thema erin verwerkt,” vertelt Afima Becker.

“Van Mix Max mag het publiek ook iets leuks verwachten,” laat Danielle Dorder aka Sproeti weten. “Maar vooral veel lafu en fatu. We zorgen ervoor dat alles erin zit”.

Mofina Pikin blijft niet achter. “‘We hebben een grote verrassing”, zegt Steven Leefstand kort en krachtig. De toneelgroep Does Cabaret en Roshinie zijn ook ready.

“De kaarten van 35 SRD zijn uitverkocht. Er zijn nu alleen kaarten van 40 SRD”. Dit vertelt Edwin ‘Solo’ Gefferie, de grote motor achter LaFaBo, aan ParboNieuws. “We gaan de bezoekers ook verwennen. Je kunt op de avond in aanmerking komen voor een waardebon ter waarde van 50 SRD van Perfume World”.

Clifton Braam die de vaste mc van het toneelfestijn is, is vanwege ziekte niet van de partij. Er zullen vier mc´s zijn op de avond. Eén van ze gaat in drie personages presenteren. “Als grote attractie is de eerste live vertolking van de grote hit ‘Crisis’ van The Generals met Jeff Pocorni. Verder zijn tussendoor optredens van de zangeres Marianne Cornet, Paremuru , Sweet Melodie en Kurupa”, aldus Gefferie.

bron: ParboNieuws

lafabo1

 

Show Lobi & Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Foto’s LaFaBo 2014: Zelf Respect!

    LaFaBo is wederom geslaagd. De editie 2014 met als thema : ‘Zelfrespect’  was …
Load More Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Check Also

Fabulous Fridays @ Dreamcafé Paramaribo

Dreamcafé Suriname :  Altijd druk. Altijd gezellig.  Bewaakt parkeren. Show Lobi & Sha…