Home Surinaams Nieuws Kerstpottenactie Leger des Heils groot succes

Kerstpottenactie Leger des Heils groot succes

1
0
411

PARAMARIBO – Voor het eerst in zijn negentigjarig bestaan is de kerstpottenactie van het Leger des Heils nog voor het einde, de meest succesvolle. Dit meldt de kerk in een persbericht waarin ook de start van de registratie om in aanmerking te komen voor een kerstpakket, wordt aangekonigd.

Hoewel de kerstpottenactie tot de volgende week duurt, start de organisatie maandag. Minderbedeelden, seniorenburgers en personen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking mogen op diverse adressen in Groot-Paramaribo en enkele districten hun naam opgeven. De distributie gebeurt vrijdag en de maandag daarop.

Het succes van de actie is te danken aan de steun van de TeleG SMS Crowd Funding Actie en het SuAid-initiatief. Twee bedrijven die gul hebben gedoneerd in de pot van SuAid zijn de NV Grassalco en de Surinaamse Brouwerij, elk met SRD 25.000. Het Leger des Heils memoreert ook de, zoals zij die noemt, “stonfutudonateurs”, die elk jaar grif geld in de kerstpot stoppen. De SuAid-organisatie mikt op een bedrag van SRD 250.000.
Bron: DWTonline
leger
Leger des Heils leider majoor Vilece Thomas kijkt toe terwijl Helmut Haukes een gift in een van de rode ‘geldpotten’ van de organisatie plaatst bij de kick-off van de kerstpottenactie dit jaar. Foto: dWT Archief

Show Lobi & Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Load More Related Articles

One Comment

 1. fientje

  15/12/2014 at 3:47 pm

  Dat is de ware kerstgedachte: delen met een ander.
  Mary X-mas.
  Fientje

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Check Also

Marteling, doodstraf en oneerlijke rechtzaken in China

INGEZONDEN: Ergens van beschuldigd worden is niet hetzelfde als schuldig zijn. Voordat wij…