Home Music releases Jelissa Sumter winnares Nationale Scholieren Songfestival

Jelissa Sumter winnares Nationale Scholieren Songfestival

0
0
356

PARAMARIBO – Het McDonalds Nationale Scholieren Songfestival heeft Jelissa Sumter als winnaar opgeleverd, die volgens zowel de jury als het publiek een goed optreden heeft gegeven bij het vertolken van ‘One Moment in Time’ van Whitney Houston. Daarmee is zij ook uitgeroepen tot best performer. Sumter krijgt niet alleen trofeeën, een geldbedrag en een waardebon, maar ook een jaar lang muzikale begeleiding van van de Music Art Foundation in Cayenne.

sumterOok tweede plaats winnaar, Semaja Varsenburg krijgt een jaar lang muzikale begeleiding uit Cayenne. Alhoewel hij voor de eerste plaats ging, is hij heel tevreden als tweede uit de bus te komen. Beiden geven aan volgend jaar weer mee te doen. Varsenburg werd vorig jaar tot best performer uitgeroepen en het jaar daarvoor eindigde hij op de derde plaats. Hij wil volgend jaar voor de eerste plaats gaan, terwijl Sumter haar titel gaat verdedigen.

Nummer een, twee en drie treden volgende  maand op bij de Bryan Bijlhout jubileum Moederdag Show. Op respectievelijk de vijfde, vierde en derde plaats eindigden dit jaar Tehilla Amauten, Serquino Yspol en Waldino Belfor. De prijs voor best dressed performer ging naar Ivanildo Ho A Hing, die met zijn kleding ode bracht aan Michael Jackson.

Organisator Bryan Bijlhout is tevreden met het verloop van het evenement en de opkomst. Wanneer hem wordt gevraagd of het evenement volgend jaar terug komt zegt hij: “Natuurlijk. Suriname heeft zoveel talent. Het zou toch jammer zijn als ze gewoon thuis zitten, terwijl wij ze de mogelijkheid kunnen bieden om te tonen wat ze hebben.”

 

Foto: Stefano Tull

Bron: DWT

Show Lobi & Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Check Also

Concert Mannenkoor Maranatha ter ere van John Nelom ( 1930-2006)

Het concert maakt deel uit van de vele activiteiten die het koor dit jaar zal organiseren.…