Home Breaking News Suriname Hoeveel verdiend de directeur van Staatsolie? WAT! Hoeveel???????

Hoeveel verdiend de directeur van Staatsolie? WAT! Hoeveel???????

0
2
395

Wie niet geïnteresseerd is in politiek kan beter n maandje vakantie opnemen. En niet alleen dat: Je tv en radio niet meer aandoen, je brievenbus niet meer legen, niet meer op straat gaan. Ja, niet meer op straat gaan want zelfs onderweg om ‘n kleine boodschap te doen bij de buurt-Chinees krijg je in het voorbijgaan een folder in je handen gedrukt.

Is ‘n Surinamer dan nergens veilig?

Nou, zo erg is natuurlijk niet, maar ontsnappen lukt ook niet meer. Tot einde deze maand. Dan zijn we er weer vanaf. Dan horen we nog wel eens iets maar we zien er weinig meer van… (sic)

Even jullie aandacht voor een opmerkelijk initiatief van Parbode: In de supermarkten ligt n extra verkiezingsnummer. Voor 2 SRD kan je jezelf door een onafhankelijk medium laten voorlichten. money

Maar liefst 36 bladzijden met informatie die ertoe doet.  Hoe het kiesstelsel werkt, wie wat beloofd en wie die beloften nakwam. Hoeveel partijen doen er mee. Op wie je kunt stemmen en, SENSATIE, hoeveel verdiend men per maand??  Jawel, de salarissen van overheidsmedewerkers zijn openbaar.

Parbode claimt met de uitgave van het Extra Verkiezingsnummer niet op winst uit te zijn. De kostprijs van 2 SRD is voor de verkoper. DUS: Steunen we dit initiatief,  de buurtchinees en laten we ons voorlichten?money2

Als we dan toch moeten meedoen, dan maar zo!

Show Lobi & Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Check Also

Op de fiets door Suriname, recordpoging van Albina naar Nickerie (480 km)

Van Oost- naar West-Suriname op de fiets Sportieveling Ed Abspoel gaat van Oost- naar West…