Home Surinaams Nieuws Gospelzanggroep One Voice brengt Theatershow

Gospelzanggroep One Voice brengt Theatershow

0
0
347

Het meest recente project van One Voice is de theater show genaamd I AM.

Het idee voor deze theater show is rond het 3-jarig bestaan geboren. Dit idee is verder uitgewerkt en op 5 december 2014 opgevoerd in de Immanuelkerk. Deze voorstelling is enorm in de smaak gevallen bij de aanwezigen. De vraag naar herhaling was groot onder de aanwezigen en degenen die het helaas hebben moeten missen. Tijdens deze voorstelling hebben wij mogen merken dat de onderwerpen die behandeld zijn ons publiek zeer hebben aangesproken. Om die redenen heeft One Voice gemeend dit concept verder uit te bouwen naar een groter evenement, zodat grotere delen van de samenleving dit mogen meemaken.

One Voice
One Voice

Voor dit project hebben wij de expertise van Ivan Tai-A Pin ingeroepen, die van ons concept een spectaculaire theatershow heeft gemaakt.
One Voice zal muzikaal versterkt worden, door de band MIC (Musicians in Christ).
Ivan Tai-Apin heeft internationale ervaring en is zeker geen onbekende binnen de Surinaamse Entertainment industrie als we denken aan Carifesta, Got talent, Stars on Ice en David nanga Bathseba.
MIC bestaat uit talentvolle jonge muzikanten, die zowel lokaal als regionaal bekendheid genieten.


De Gospelzanggroep One Voice (1V) is op 11-11-’11 opgericht en is een onderdeel van de stichting One Voice. De Stichting heeft ten doel: het verspreiden van Geloof, Hoop en Liefde door middel van zang, muziek en andere podiumkunsten.
Dit tracht zij te bereiken door:
• Optredens te verzorgen tijdens diverse evenementen
• Organiseren van concerten en theaterproducties
• Organiseren van muziekprojecten voor het ontwikkelen van talenten


Kenmerkend voor deze zanggroep is de Eenheid in Geloof en in Harmonie en tevens het Soulful uitdragen van het Christelijk Geloof.
De zanggroep bestaat in de huidige formatie uit 6 dames: Alida Vrede-Kent, Ngina Kent, Merville Vrede, Monique Telgt, Helianthe Redan en Sabrina Meerzorg.


De Theater show I AM:

Wanneer we de krantenberichten er op na slaan en met verschillende mensen om ons heen praten, merken we dat vele Surinamers de hoop dreigen op te geven. Vanwege de huidige situatie in ons land en tal van financiële-, relationele-en sociale problemen zien zij het vaak niet meer zitten.
Met “I Am” wil One Voice de boodschap van HOOP meegeven aan de samenleving. Zes sterke vrouwen zullen in dit theaterstuk met het publiek delen hoe zij, ondanks alle tegenslagen waarmee zij geconfronteerd raakten, zich staande hebben kunnen houden.
Waarom “I Am”? Omdat wij als mens niet perfect zijn, maar desondanks mogen weten dat wij er mogen zijn, dat wij van waarde zijn en dat wij met God’s hulp meer dan overwinnaars zijn.
Dit theaterstuk is geïnspireerd door de Bijbeltekst: Romeinen 8: 24-25.
Muziek:
Het nummer I’ll Give you praise is gecomponeerd door Lloyd Vrede en de tekst is geschreven door Alida vrede- Kent.
Productie:
De productie van dit stuk ligt in handen van One Voice en Elmar Productions
De voorstellingen:
Er zullen 3 opvoeringen zijn. De opvoeringen vinden plaats 2,3,4 december 2016 a.s. in de Theater Thalia aan de Dr. J.F. Nassylaan 4.


Wilt u meer weten over deze productie? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met het productieteam van One Voice:

Email: Onevoiceharmony@gmail.com

Show Lobi & Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Check Also

Marteling, doodstraf en oneerlijke rechtzaken in China

INGEZONDEN: Ergens van beschuldigd worden is niet hetzelfde als schuldig zijn. Voordat wij…