Home Breaking News Suriname Fundraising met mode en design.

Fundraising met mode en design.

0
0
349

Mode?

Over smaak valt niet te twisten, maar shirts met gekke prints zijn zeker in de mode. Als ludieke fondsenwervingsactie doet Stichting Unu Pikin daar graag aan mee. Architect Steven wilde iets doen voor de mensen met een beperking in Suriname en heeft een aantal afbeeldingen van het Surinaamse schoolstoeltje ontworpen en op truitjes laten drukken. 3 ontwerpen
Stichting Unu Pikin is een sociale werkplaats voor mensen met een beperking. De werkplaats heeft sinds 3 jaar een fietsenafdeling voor verkoop en reparatie van fietsen. Al meer dan 10 jaar bestaat de meubelafdeling, waar meubilair wordt gemaakt voor particulieren en scholen, zoals bureaus, kasten en deze stoeltjes.
De kopers van de truitjes ondersteunen het werk van Stichting Unu Pikin. Deze truitjes zijn ook leuk voor mensen die niet bekend zijn met het werk van Stichting Unu Pikin. Iedereen die in Suriname op school heeft gezeten, herkent de Surinaamse schoolstoel.

De truitjes zijn in verschillende maten en kleuren te koop: blauw, geel, rose, groen, wit en zwart.

stoel1-2kl

 

Ze kunnen worden gekocht in de werkplaats aan De Boerbuitenweg 34 te Paramaribo. De shirts kosten SRD 40.- per stuk, maar voor een serie bestaande uit 3 shirts met verschillende prints, betaal je SRD 100.-.
Meer info:

www.stichtingunupikin.nl

op

facebook   

of tel 441900

Show Lobi & Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Check Also

Op de fiets door Suriname, recordpoging van Albina naar Nickerie (480 km)

Van Oost- naar West-Suriname op de fiets Sportieveling Ed Abspoel gaat van Oost- naar West…