Home Music releases Fans Cyriel & the More Love Band teleurgesteld op Bondru Festival

Fans Cyriel & the More Love Band teleurgesteld op Bondru Festival

0
0
472

Honderden jongeren die naar het Bondru Festival waren gekomen om een optreden bij te wonen van de populaire muziekformatie Cyriel & the More Love Band zijn teleurgesteld vertrokken.

pub4small

Zondagavond 30 augustus om 21.00 stond het optreden gepland en door overmacht is dit verplaatst geworden naar het aankomend weekend. cyrill2Het Bondru Festival dat dit jaar zeer druk wordt bezocht heeft buiten vele sportieve evenementen en wedstrijden ook een zeer gevulde artiesten line-up. Het gehele weekend waren er optreden van verscheidene culturele-, dans- en muziek-formaties waaronder onder andere Switi Firi, Hoge Druk, Paremuru en Finke. Cyriel & the More Love Band die een optreden hadden op het festival van Para kwamen vast te staan in de file onderweg naar Bondru Festival.
artiest6smallDe organisatie heeft tot het uiterste gewacht maar op verzoek van Cyriel die continue in telefonische verbinding stond, de mededeling omgeroepen: Dames en Heren, Cyriel & the More Love Band gaat het niet redden. Ze staan vast in de file en er is nog geen zicht op hoelang dat nog gaat duren, ze komen niet vooruit.  Cyriel bied hiervoor zijn welgemeende excuses aan. Het spijt hem verschrikkelijk jullie allemaal te moeten teleurstellen, hij had hier graag willen staan en zijn optreden wordt verplaatst naar het volgende weekend. 

pub5small

Cyriel & the More Love Band is een terugkerend artiest  op het Bondru Festival. Ook in voorgaande jaren hebben zij met veel succes acte de presence gegeven. De fans kunnen dus rekenen op het volgend weekend dat een overvolle agenda heeft met artiesten zoals onder andere: Artino Oldenstam, Blacson, Karinha Toppers, Next Level Band, Marianne Cornet, New Style, Ruth Oldenstam en Kofloroe Kawina Band.

Vermeldenswaardig gezien de imposante line-up: alle artiesten treden geheel belangeloos op. Bondru Festival is traditioneel een benefiet en dus mogen we een bigup geven aan alle Surinaamse artiesten die hun steentje zeker bijdragen.cyril

 

Show Lobi & Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Check Also

Concert Mannenkoor Maranatha ter ere van John Nelom ( 1930-2006)

Het concert maakt deel uit van de vele activiteiten die het koor dit jaar zal organiseren.…