Home Uitgaan Extra voorstellingen ‘Onder Mannen Over Vrouwen’

Extra voorstellingen ‘Onder Mannen Over Vrouwen’

0
0
262

Het muziektheaterstuk  “Onder Mannen over vrouwen” is nu al een groot succes.

Alle voorstellingen waren in No-Time uitverkocht. Er komen dan ook extra voorstellingen. Deze vinden op 30, en 31 juli en 1 tot en met 3 augustus plaats.

‘Onder Mannen over  vrouwen’ is afgelopen  zaterdag in het On Stage Theater in première gegaan.          Er waren meer dan negenhonderdenvijftig kaarten beschikbaar voor de vijf voorstellingen.

De schrijver en regisseur van het stuk is Bodil de la Parra. Helen Kamperveen en Ann Hermelijn doen de productie. In het stuk spelen Ruben Silvin, Dave van Aerde en Geoffri Bel, drie generaties mannen die bij elkaar te rade gaan over hun relatie. ‘Onder Mannen over Voruwen’ is een antwoord op het in april 2011 opgevoerde ‘Onder Vrouwen over mannen’, met in de hoofdrollen Marianne Cornet, Hilkia Lobman en Cher Spalburg. Ook die voorstellingen trokken volle zalen.

bron: ParboNieuws

omov

 

Staande ovatie voor Onder Mannen Over Vrouwen

PARAMARIBO – In On Stage theater vond vrijdagavond de try out plaats van het stuk Onder Mannen Over Vrouwen. De bomvolle zaal trakteerde de acteurs aan het einde van de voorstelling met een staande ovatie.

Om acht uur precies werd het publiek toegelaten in het On Stage theater onder live muzikale begeleiding van Marianne Cornet, Cher Spalburg (zang) en Ketura Doua (toetsen) en Carol Redmond (bas).

De hoofdrolspelers Ruben Silvin, Dave van Aerde en Geoffri Bel, zetten na vier weken repeteren een theaterspektakel neer waarin de Surinaamse man onder de loep wordt genomen, en dan in bijzonder in zijn relatie tot de vrouw. Van vrouwenemancipatie tot de innerlijke vrouw die elke man heeft, komen aan bod. Ook hilarische tegenstellingen die in Suriname wel mogelijk schijnen te zijn, passeren de revue. Zo stellen de heren: “In Suriname is het mogelijk om vreemd te gaan en toch trouw te blijven aan je vrouw”.

Winston Lieveld heeft genoten van de voorstelling. “Ik vond het entertainend, niet plat maar wel erg realistisch. Toch wel hoe de Surinaamse man denkt. De muzikale begeleiding vond ik mooi in het spel verwerkt. Alleen mogen de spelers af en toe wel beter articuleren”, klonk het lovend.

Naast de kritiek dat het stuk iets meer diepgang mag hebben, was het publiek verder overwegend lovend. Onder Mannen Over Vrouwen gaat zaterdagavond in première en op 30 en 31 juli, 1, 2 & 3 augustus zijn er extra voorstellingen, de rest is uitverkocht.

Bron: DWT , 19/07/2014 18:23 – Euritha Tjan A Way

omov2Foto: Jason Leysner

 

 

Show Lobi & Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Check Also

Fabulous Fridays @ Dreamcafé Paramaribo

Dreamcafé Suriname :  Altijd druk. Altijd gezellig.  Bewaakt parkeren. Show Lobi & Sha…