Home Evenement Jongeren Informatiebeurs @ KKF

Jongeren Informatiebeurs @ KKF

0
0
945
13mei2016
17mei2016

Vanaf 5.00pm tot 11.00pm

@ KKF Beursgebouw

Adres: Verlengde Gemenelandseweg, Paramaribo, Suriname

Een doel is een droom met een deadline…verwezenlijk jouw doel en bezoek de Jongeren Informatiebeurs, het grootste evenement in Suriname waarbij jij je kan laten informeren, motiveren en inspireren! 


Jongeren Informatie Beurs 2016
Jongeren Informatie Beurs 2016

 

De enige beurs waar bedrijven, onderwijsinstellingen, overheidsorganisaties, ngo’s en allerlei andere instanties verzameld zijn om jou van informatie te voorzien. Dit is een unieke kans om direct in contact te komen met deskundigen die jou kunnen adviseren over studiemogelijkheden binnen en buiten de grenzen van Suriname, hoe een carrière succesvol te starten, wat te doen om toegelaten te worden tot specifieke functies en wat je kan verwachten van bepaalde beroepen. Kortom alle informatie over professionele ontwikkeling, zodat jij aan de top kan komen!


Verschillende organisaties zullen in onze skillzone informatiesessies en workshops verzorgen. Dit jaar zullen we voor het eerst een aantal inspirerende en bekende personen uit de Surinaamse samenleving te gast hebben die hun ‘road to succes’ met je zullen delen. Deze kans mag je niet missen!


Ook dit jaar zullen ondernemers, jonger dan 30 jaar, aanwezig zijn op de beurs om hun product of dienst aan het grote publiek te tonen. In hun stand kun je alles te weten komen over hoe zij hun onderneming zijn gestart en hoe zij deze op creatieve wijze draaiende houden. De fashionistas kunnen elke avond genieten van een geweldige fashionshow op de catwalk in de EGGSpert lounge….een chille culinaire verrassing.


Get into the green scene, get into GreenFormation; het groene edutainment-programma van de Jongeren Informatiebeurs 2016 in groot Suriname. See you there!!

Category:  Beurzen en Congressen

Zie alle EVENTS op de SURINAME AGENDA

Show Lobi & Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Check Also

BOJ Hair Beauty Craft & Design Vakbeurs

28aug201929aug2019Workshop Dames knippenVanaf 17:00uur tot 20:00uur@ Anthony Nesty Sportha…