Home Evenement Fundraising Toernooi @ Nieuw Amsterdam

Fundraising Toernooi @ Nieuw Amsterdam

0
0
318
24dec2017

Sport en spel voor de jeugd, komt een komt allen! Speciaal voor kinderen in de leeftijdscategorie van 9 tot en met 11 jaar. Ben jij tijdens de kerstvakantie in swietie Sranang en houd jij van voetballen? Dan kan jij je aanmelden om op 24 december mee te spelen in een selectieteam van Nederland.

Vanaf 10.00am tot 6.30pm

@ Voetbalstadion Nieuw amsterdam

Adres: Commewijne, Suriname

15 Srd kinderen 2,50

Orga door: IWMO / aanmelden via: Telefoonnummer: 7735992 06-37777469 Emailadres: p_richelieu@hotmail.com

Stichting IWMO presenteert een gezellige familie dag. Sport spel en volop attracties. Fundraising voor het goede doel, u komt toch ook?


Fundraising Toernooi @ Nieuw Amsterdam


Op zondag 24 december 2017 organiseert stichting IWMO Suriname in samenwerking met stichting IWMO Breda een grote fundraising om een kleuterschool op te zetten voor de kinderen in de wijk Richelieu te Commewijne. Nu moeten de kinderen een grote afstand afleggen om bij de kleuterschool te komen. IWMO wil zo een bijdrage leveren aan de wijk Richelieu.Speciaal voor kinderen in de leeftijdscategorie van 9 tot en met 11 jaar. Ben jij tijdens de kerstvakantie in swietie Sranang en houd jij van voetballen? Dan kan jij je aanmelden om op 24 december mee te spelen in een selectieteam van Nederland. Je speelt dan tegen een jeugdteam van Commewijne Suriname. Je kunt je hiervoor telefonisch of via de e-mail aanmelden. Telefoonnummer: 7735992 06-37777469 Emailadres: p_richelieu@hotmail.com


 Het is voor een goed doel. De entree voor het fundraising festival bedraagt 15 SRD voor volwassenen en 2,50 SRD voor kinderen. Op dit festival treden verschillende bands op uit Suriname en Nederland. Er staan verschillende stands met info over preventie onder andere gezondheidszorg en brandpreventie.


Ook zijn er verschillende stands met eten, zie de flyer.


 

Category:  Familie Uitjes | Kinder Activiteiten

Zie alle EVENTS op de SURINAME AGENDA

Show Lobi & Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Check Also

This Sunday @ Houttuyn

26jan2020 Sunday Celebration bij Houttuyn. Hou je van een relaxte sfeer, mooie ambiance, z…