Home Surinaams Nieuws Ellen Coloured Goodies

Ellen Coloured Goodies

4
0
1,142

Het bedrijf Ellen Coloured Goodies is opgericht door Ellen Brudet en wel voor een zeer bijzondere en ook persoonlijke reden: Ellen is moeder van 2 kinderen (25 en 11 jaar) en zelf een kind uit een gemengd huwelijk. Mijn vader Surinaams en mijn moeder Nederlands.

In mijn tijd (rond 1966) was het amper mogelijk om een speel pop met een bruine huidskleur te krijgen als kind. Het moment dat mijn moeder eindelijk een pop met kleur gevonden had, was het moment dat ik er geen interesse in had. Waarom ?? Omdat ik de blanke poppen al gewend was denk ik ?? Mijn moeder vond dit uiteraard HEEL erg vervelend en verdrietig want het enige wat zij altijd wilde, is dat ik mezelf kon identificeren.

Haar woorden:  “ieder kind hoort een bruine pop te hebben” 

ellen2( ik streef haar woorden nu na )
Toen ik zelf moeder werd begon het me op te vallen dat er nog steeds weinig tot niets te vinden is waar donkere mensen zich mee kunnen identificeren. Ik ontwierp mijn 1e geboortekaart zelf in 1988 maar in 2002 toen ik mijn 2e zoon kreeg wist ik zeker dat er iets moest gaan gebeuren in o.a de categorie geboortekaarten. Ik kwam nl tot de ontdekking dat er gewoonweg GEEN illustraties bestonden met een bruine baby. Ook in de categorie Trouwen zag ik nooit bruine handen of bruine mensen die hun gelofte deden aan elkaar. En zo begon het mij steeds en steeds meer op te vallen dat er iets heel belangrijks werd gemist in onze maatschappij.

ellen

Door mijn passie en mijn geloof in wat ik doe zal ik doorgaan. Ik zal hoe dan ook alles op alles zetten om Coloured Goodies op een dag neer te zetten in een eigen winkelpand. Een pand  waarin iedere cultuur tot zijn recht kan komen. Ik geloof hier in en wil dit voor de volle 100% gaan waarmaken.

Yes i can make my Dream come true !!  watch me !!

Ellen Coloured Goodies is dus zeker een bezoekje waard! Als u een passend cadeau zoekt voor de kinderen of uzelf eens wilt verwennen: they are the ones to support!

Website: http://www.colouredgoodies.nl

 

 

Show Lobi & Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Load More Related Articles

4 Comments

 1. Clarence

  23/06/2014 at 5:50 pm

  Prachtig artikel, ga zo door!
  Clarence

  Reply

 2. Ellen

  23/06/2014 at 6:50 pm

  wow wat een surprise …erg lief en leuk dat jullie dit willen delen
  Mocht men vanuit SU ook eens naar Nederland komen dan kan men ook langskomen op de markt want wij zijn gevestigd in Amsterdam Noord op de markt Buikslotermeerplein nogmaals mijn dank is groot 🙂 sosolobi xxx

  Reply

 3. Glenn Winter

  24/06/2014 at 5:27 am

  Goedemorgen,
  Op hoeveel moet ik ongeveer rekenen voor zo een mooie pop?
  Bedankt,
  Glenn

  Reply

  • Ellen

   28/09/2014 at 4:02 pm

   Beste Glenn ik raad je aan om de webshop te bekijken of langskomen op de markt in amsterdam noord (Buikslotermeerplein) di wo vrij en zaterdag

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Check Also

Marteling, doodstraf en oneerlijke rechtzaken in China

INGEZONDEN: Ergens van beschuldigd worden is niet hetzelfde als schuldig zijn. Voordat wij…