Home Uitgaan Bondru Festival III komt eraan!

Bondru Festival III komt eraan!

0
0
313

De 2015 editie Bondru Festival is in aantocht, de voorbereidingen zijn al in volle gang.
Het Bondru Festival wordt dit jaar reeds voor de derde keer georganiseerd door de Stichting SuSportTalent, wederom in het Jeugdcentrum aan de Johan Raillardlaan # 3, zijstraat van de Dr. Sophie Redmondstraat.

Het festival doet denken aan het Kwakoe festival in Nederland en is intussen een begrip geworden voor festival liefhebbers in Suriname en Surinaamse toeristen uit Nederland. De organisatie is in staat gebleken om een activiteit met een duurzaam karakter te organiseren waarbij verschillende culturen bij elkaar komen.

SuSportTalent wil hiermee een bijdrage leveren aan de eenheidsgedachte in onze samenleving.

Bondru Festival 2014 Party6

Voor jong en oud
Tijdens het Bondru Festival zal men 4 weekenden! lang, iedere zaterdag en zondag, van 22 augustus tot 13 september kunnen gaan genieten! Het festival is sportief, het festivalterrein is groot en bevat volledige faciliteiten.  Op het programma staan onder andere:  voetbal waaraan ook jeugd-vrouwen-veteranen en senioren zullen deelnemen en  slagbal. Op  Culinair geniet kunnen de liefhebbers van goed eten zich te goed doen aan een overvloed van keuzes.  Alles wat de Surinaamse en Internationale keuken te bieden heeft word verkocht, van BBQ, bruine bonen met rijst tot aan Javaanse bami en Indiaase gerechten, bij Bondru vind men dat zeker!  Ook informatie stands over onder andere kunst en gezondheid, goede doelen en stichtingen staan opgesteld op het festivalterrein.  Er zullen zoals altijd optredens zijn van culturele groepen, verschillende artiesten en muziekgroepen en speciaal voor de kinderen is er ook dit jaar weer de Bondru Talenten jacht.

Sociaal karakter.
Het Bondru Festival heeft buiten alle andere activiteiten ook nog een zeer sociale planning. Net zoals in voorgaande jaren word deze lijn voortgezet: Elk weekend worden er kindertehuizen, bejaardentehuizen en sociaal zwakke groepen uitgenodigd om ook te komen genieten van dit cultureel spektakel. Hiervoor neemt de organisatie alle onkosten zoals transport en voeding op zich.

Bondru Festival 2014 Backstage3

BONDRU WAKA
Op de eerste dag van het festival zal er een ‘Bondru Waka’ zijn. Een korte loop welke het festival officieel zal openen. Belangstellende groepen, organisaties en bedrijven kunnen zich voor informatie over deelname aan één of meerdere van de activiteiten.

U kunt bellen naar Stichting SuSportTalent op het nummer: 863-37-33.

bondru1

OPROEP:

Er bestaat de gelegenheid voor bedrijven en organisaties om een ‘Vriend van Bondru’ te worden door een sponsorpakket aan te vragen. Hiermee ondersteunt u dit Surinaams initiatief, waarbij sport, educatie, cultuur en ontspanning elkaar afwisselen. 

Bent u een ondernemer met het hart op de juiste plaats? Neemt u het initiatief en maak contact  met:

Stichting Su Sport Talent. Stadionlaan no.2

Paramaribo, Suriname. CALL:  (00597) 520 843 ( office)

(00597) 7180438 or (00597)7526684 (mobile)

 FACEBOOK: BONDRU FESTIVAL

WEBSITE: BONDRU FESTIVAL

Show Lobi & Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Check Also

Fabulous Fridays @ Dreamcafé Paramaribo

Dreamcafé Suriname :  Altijd druk. Altijd gezellig.  Bewaakt parkeren. Show Lobi & Sha…