Home On tour Bondru Festival groots van start.

Bondru Festival groots van start.

0
0
396

De kickoff van het Bondru Festival ‘s ochtends om 7.00uur op het festivalterrein aan Het Jeugdcentrum aan de Dr. Sophie Redmondstraat was goed bezocht. Een kleurrijk gezelschap had zich verzameld om mee te lopen met de Bondru Waka, traditioneel de openings-activiteit van het festival. Het was een kleurrijk gezelschap, Inheemsen in traditioneel kostuum, Sranan Bromtjie ook traditioneel gekleed, een heel grote groep KPL en veel sportieve dames en heren deden mee. Er was een kort welkomstwoord en  het Surinaams volkslied werd door Marianne Cornet gezongen waarbij het tweede couplet door de aanwezigen werd meegezongen. Bij de warming up bleek de sfeer al optimaal, hand in hand is de slogan van het festival drie keren gescandeerd: Sranan, makandra un man!

smallwaka2smallaftrapSMALLwaka

De opening werd voortgezet met toespraken door onder andere de voorzitter van sport en jeugdzaken aansluitend is het festival muzikaal geopend door Marléne Waal & Friends.

smallmarlene

Het gehele weekend is er gesport, voetbal, slagbal, veteranen, dames, dans en muziek. een keur aan eetstandjes en informatie stands van onder andere Justitie en St Unu Pikin maken het festival compleet. Bami of een suikerspin, voetbal kijken of dansen met tot Naks Kesoko Loco of Next Level Band: een ieder kwam afgelopen weekend aan zijn of haar trekken. smallvoetbal

Het Bondru Festival dat dit jaar voor de derde keer wordt georganiseerd door Stichting SuSportTalent vind plaats tot en met 13 september. Op iedere zaterdag en zondag van 10.00uur ‘s ochtends tot 10.00 uur ‘s avonds.

 

 

Voor alle laatste informatie over het festival: BONDRU FESTIVAL WEBSITE     smallsuiker

Show Lobi & Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Load More Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Check Also

QUOTA Heart for Women Karavaan @ Commewijne

Vanaf zondag 9 juli 2017 trekt de Heart for Women Karavaan door het land om nog meer vrouw…