Home Directory Listing Houttuyn Wellness River Resort

Houttuyn Wellness River Resort

Reacties uitgeschakeld voor Houttuyn Wellness River Resort
0
257

Houttuyn Wellness River Resort, een uniek resort voor een exclusieve levensstijl of gewoon een heerlijke luxe vakantie.


Houttuyn Wellness River Resort biedt een wellness club van internationale allure, 17 exclusieve koopvilla’s op eigendomskavels, 12 vrije kavels en een luxe hotel. Een uniek resort voor liefhebbers van luxe en comfort, natuur en vrijheid.


Houttuyn Wellness River Resort Suriname


Op de voormalige plantage Houttuyn, aan de oever van de Suriname rivier, op slechts 15 minuten rijden van de hoofdstad Paramaribo, ligt het resort in een volledig natuurlijke setting.

 • 8252888
 • Watermuntweg, Paramaribo, Suriname

Comments are closed.

Show Lobi & Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Het is weer maandag mopje…

  Heb jij al gelachen vandaag? Een heel klein glimlachje is al genoeg, want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Aan alle Surinamers een goede begin van de week!


   

  Suriname humor
  Suriname humor


   

  Suriname humor
  Suriname humor


   

  Suriname humor
  Suriname humor


   

  Suriname humor
  Suriname humor


   

  Suriname humor
  Suriname humor


   

  Suriname humor
  Suriname humor


   

  Suriname humor
  Suriname humor


   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Show Lobi & Share        …
 • Op de fiets door Suriname, recordpoging van Albina naar Nickerie (480 km)

  Van Oost- naar West-Suriname op de fiets

  Sportieveling Ed Abspoel gaat van Oost- naar West-Suriname fietsen om zo aandacht te vragen voor het werk van de sociale werkplaats van Stichting Unu Pikin. Hij vertrekt op 16 januari uit Albina naar Paramaribo, waarna een rustdag volgt. Op 21 januari vertrekt hij vanuit Nieuw-Nickerie en rondt op 26 januari in de hoofdstad Paramaribo zijn recordpoging van ongeveer 480 km af.

  Sportieve prestatie

  Abspoel (66) heeft al heel wat sportieve prestaties op zijn naam staan, waaronder 18 keer de Nijmeegse Vierdaagse, in etappes lopend van Den Haag naar Nice (1800 km), op de fiets van Den Haag naar Sint Petersburg (2014-2016) en van Venetië naar Istanbul (2017).

  Vanwege hartklachten, een herseninfarct en een aantal ziekenhuisopnames gaat het de laatste jaren toch wat moeilijker. Daarom is hij ook zo begaan met het lot van mensen met een beperking in Suriname. Met deze gecombineerde recordpoging steunt hij de sociale werkplaats Stichting Unu Pikin in Paramaribo, waar mensen met een lichamelijke en verstandelijke beperking een prettige werkomgeving hebben. Deze stichting functioneert zonder steun van de Surinaamse overheid, verkoopt fietsen en meubels en is daarnaast afhankelijk van donaties.

  Vrijdag 18 januari soft aankomst Paramaribo

  Op vrijdag 18 januari komt Ed voor de eerste keer aan in Paramaribo. Bij deze ‘soft-aankomst’ wordt hij door een klein groepje mensen ontvangen nadat hij de Wijdenboschbrug is over gefietst. De echte happening is als hij voor de tweede keer, als afsluiting van zijn recordpoging, in Paramaribo aankomt.

   

  Zaterdag 26 januari laatste dag vanaf NIS naar Boerbuitenweg (verzamelen NIS 13.30 uur)

  Op de laatste dag van zijn fietstocht, 26 januari, kunnen andere sportievelingen hem vergezellen. Er wordt verzameld bij NIS, waarna de groep met Ed Abspoel naar de Boerbuitenweg zal fietsen, ongeveer 8 kilometer. Daar worden de fietsers om een uur of 15.00 feestelijk verwelkomd.

  Wilt u meedoen?

  Opgeven voor de fietstocht (SRD 40 pp) kan bij Stichting Unu Pikin (441900) of door langs te lopen aan de Unu Pikinweg 5.

  Direct steunen kan via NL08 RABO 0309986109, Republic Bank 0197506603 Euro en 0197506522 SRD, onder vermelding van recordpoging. Voor meer informatie kun je kijken op www.stichtingunupikin.nl of op de facebookpagina’s unupikinfietsen of UnuPikin.

  Meer details over de route, de dagen en de locaties? Check deze Fietstocht op de Suriname Agenda

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Show Lobi & Share        …
 • Owru Yari 2018 – Nyun Yari 2019 Suriname: San wi du?

  Natuurlijk hebben we 2018 goed afgesloten, Owru Yari in Su is altijd top, maar.... Wat gaan we doen in 2019? Heb je goede voornemens en zo ja, voer je die ook uit?


  Dat willen we weten. Doe ook mee met de grote poll van het nieuwe jaar! (je mag meerdere keren stemmen)

  Wat doen Surinamers in 2019?


  Wordt 2019 anders dan 2018? Suriname kiest voor...


  Hoe goed was de pagara estafette?(check de pics)  Namens team en management van uitsu,com:

  Wan Bun 2019 bogo bogo Blessie!!
  het wapen van Suriname  Natuurlijk niet te vergeten: Wij wensen u een goed 2019!

  2 Comments

  1. wato

   30/01/2017 at 4:59 pm

   Zoals we gewend zijn in su wordt je voor aap gezet als blijk dat de helft van de restaurants op maandag 30 jan zijn gesloten Bus met 30 relaties maar besloten om naar Paramaribo Zoo te gaan

   Reply

   • by UitSu

    30/01/2017 at 5:12 pm

    Dat is heel stuk minder, bij mijn weten zijn alle restaurants die een menu hebben ingeleverd ook open, mag ik u bellen hierover?
    mvg, Team UitSu

    Reply

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Show Lobi & Share        …
 • 15 jaar Unu Pikin, de sociale werkplaats van Paramaribo

  Regelmatig organiseert Stichting Unu Pikin een Bunkopuseri. Daar verkopen zij boeken, kleding, allerhande artikelen voor uw huis, tuinspulletjes, decoratie materialen en nog veel meer. De Bunkopuseri's worden zeer druk bezocht door buurtbewoners en belangstellenden. (zie de suriname agenda)

  Er zijn ook activiteiten voor de jeugd en rondleidingen. Dagelijks is er ook boekverkoop, in hun kleine maar veelzijdige boekwinkeltje. Daar kunt u voor een zacht prijsje kinder- en volwassenen boeken aanschaffen.

  Wilt u wat meer info over deze stichting? Zij doen al 15 jaren zeer veel met en voor kinderen en mensen met een beperking in Suriname. Stichting Unu Pikin kan uw steun momenteel goed gebruiken.

  Unu Pikin 15-jarig jubileum

  De sociale werkplaats van Stichting Unu Pikin bestaat deze maand 15 jaar. Unu Pikin is in 2003 gestart met het renoveren van oud schoolmeubilair, in een klaslokaal in Geyersvlijt.

  Inmiddels is er aan De Boerbuitenweg een echte meubelfabriek, een fietsenafdeling en een boekenafdeling, allemaal arbeidsplaatsen voor mensen met een beperking of anderen die wat extra steun nodig hebben.

  Begonnen met 2 medewerkers

  De werkplaats begon in de OS Geyersvlijt II met maar 2 medewerkers. Als snel kreeg George Monkou de leiding en heeft Jurrian Dekkers-Visch gezorgd dat de huidige locatie aan De Boerbuitenweg met donatiegelden kon worden gebouwd.

  Tien jaar geleden is Susanne Dekkers in dienst gekomen als coördinator en later als directeur en bleef mr. Monkou als manager verantwoordelijk voor de meubelfabriek.

  Vijf jaar later is het bedrijf uitgebreid met een fietsenafdeling, waar Ron Schal al snel als hoofd-fietsenmaker ging werken. Inmiddels vinden meer dan 25 mensen een job of dagbesteding bij de sociale werkplaats van Stichting Unu Pikin.


  Sociale werkplaats

  In de werkplaats wordt arbeid, dagopvang en stages geboden aan mensen die weinig kans hebben binnen het reguliere arbeidsveld. Zij doen passende arbeid en krijgen de kans zich in hun eigen tempo te ontwikkelen.

  Directeur Susanne Dekkers: “Er komen nog regelmatig ouders die een plek zoeken voor hun volwassen zoon of dochter. Helaas kunnen we niet iedereen helpen.”

  De crisis raakt ons ook

  Met deze opvang voert Stichting Unu Pikin een overheidstaak uit, maar de werkplaats functioneert al 15 jaar zonder financiële steun van de overheid. De inkomsten uit de verkoop van meubels, fietsen en boeken helpen de werkplaats in stand te houden.

  De recente economische situatie in het land heeft ook invloed op de werkzaamheden. Bestellingen voor meubilair vanuit het Ministerie van Onderwijs zijn uitgebleven en mensen hebben weinig geld over voor onderhoud of aanschaf van fietsen. Daarom zijn projectfinancieringen, donaties en fondsenwervingsacties hard nodig.

  Hoopvol blijven

  Een zo’n actie is de bekende boekenmarkt of bunkopuseri, waarvan de eerste in 2009 plaatsvond en de 20ste op vrijdag 30 november aanstaande staat gepland. Susanne Dekkers: “We hebben het moeilijk, maar proberen toch hoopvol naar de toekomst te kijken.”

  Wilt u ondersteunen?

  Kunt u het zich permitteren en wilt u het werk van stichting Unu Pikin graag ondersteunen? Dat zou heel fijn zijn. U kunt uw bijdrage storten op:

  Republic Bank: SRD 019.75.06.522 of Euro 019.75.06.603

  Uw bijdrage, groot of klein, is bijzonder welkom.

  boek2


  De doelstelling van Stichting Unu Pikin is het verbeteren van de leeromgeving van kinderen in Suriname. Dit wordt gedaan door het inrichten en ondersteunen van schoolbibliotheken, het verspreiden van educatieve (spel-)materialen en het maken van schoolmeubilair in de sociale werkplaats.
  De sociale werkplaats biedt arbeidsplaatsen aan jongeren zonder en met een beperking. Om deze jongeren nog meer kansen op een betaalde baan te geven, is de meubelfabriek uitgebreid met een fietsenwerkplaats, waar jongeren worden opgeleid tot fietsenmaker."

  Wilt u persoonlijk contact?
  Contact Info: Phone 441-900 Adres: Boerbuitenweg 34C, (Munder) Paramaribo

  Email info@stichtingunupikin.nl


  Website http://www.stichtingunupikin.nl

  6 Comments

  1. admin

   23/06/2014 at 4:14 pm

   adres: Boerbuitenweg 32, Paramaribo

   Reply

  2. Clarence

   23/06/2014 at 9:16 pm

   Hallo,
   Ga zeker komen, jullie zien me verschijnen rond 15.00 uur.
   Groetjes Clarence

   Reply

  3. Mariska de Vrede

   24/06/2014 at 5:28 am

   Is het alleen deze vrijdag of vaker?

   Reply

  4. fien

   27/06/2014 at 3:29 am

   Goedemorgen,
   U kunt mij verwachten rond 15.00 uur.
   Mvg,
   Mr Fien

   Reply

  5. Esajas H

   27/06/2014 at 3:32 am

   Beste Unu Pikin,
   Las over uw boekenmarkt op FB.
   Wens jullie heel veel succes met deze actie.
   Blessie,
   Harold

   Reply

  6. Paal

   27/06/2014 at 3:34 am

   Lieve mensen,
   Een goed initiatief, heb via fb over jullie gehoord.
   Kunnen jullie nog vrijwilligers gebruiken?
   Een fijne dag toegewenst,
   Ewald Paal

   Reply

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Show Lobi & Share        …
 • Alle designers en hun shows! Fashion Week Suriname

  Fashion Week Suriname dat al voor de 5e keer werd gehouden heeft veel in huis! Een keur van Surinaamse en internationale ontwerpers en modellen op de catwalk in Paramaribo.


  Is Suriname mode bewust?


  Goede vraag, men zegt wel een dat de mode pas na twee jaar in Suriname aankomt maar dit keer is het bewijs daar: als het om mode gaat en trends is de Fashion Week Suriname helemaal up to date. Het bewijs kunt u zelf aanschouwen...


  Designers from Suriname, French Guyana, Guyana, Barbados, Trinidad, The Netherlands and China. Fashion week Suriname is hot!


  Internationale ontwerpers en modellen op de catwalk, alle ontwerpers met foto's! All the  designers, their pictures and more...


   Alle participanten van Fashion Week Suriname:


  Kerr & Marcell Design Designers duo from Trinidad and model Temika Jackson. 


  Suriname Fashion Week | Kerr & Marcell Design  Anbasja Blanken, from the Netherlands welcome to Suriname Fashion Week .


  Suriname Fashion Week | Anbasja Blanken  Lisa Konno, from the Netherlands. Lisa is part of a team who will gave a master class in design.


  Suriname Fashion Week | Lisa Konno


  Tifen Akobe designer from Suriname Tifen's Design. 


  Suriname Fashion Week | Tifen's Design


  Saga Do Rose, with a feeling of pride we present this designer from Suriname. 


  Suriname Fashion Week | Saga Do Rose.


  Aaron Moneer designs from Trinidad.


  Suriname Fashion Week | Aaron Moneer


  Meleesa Payne Bishop from Guyana. 


  Suriname Fashion Week | Meleesa Payne Bishop


  Achmi Setrokarijo, designer from Suriname, 8mi Design.  


  Suriname Fashion Week | Achmi Setrokarijo


  Akasha Knott, designer from Suriname, Nouschy Designs. The way Nouschy Designs integrates our creole heritage into her designs is incredible.


  Suriname Fashion Week 2017 Akasha Knott Nouschy Designs


  Gisella Sumter. Jewelry designer from Suriname. She will present her jewelry line called FoFo at this 5th Suriname Fashion Week.


  Suriname Fashion Week | Gisella Sumter


  Abraham Lienga's Design is the next designer we present from Suriname. Abraham Lienga  also presentet a male collection


  Suriname Fashion Week | Abraham Lienga


  Andy Cummings designer from Guyana will once again attend Suriname Fashion Week.


  Suriname Fashion Week | Andy Cummings


  Charné, a young designer from Suriname who will introduce herself to the fashion people of Suriname.  Carol Fraser from Guyana. Owner of the design label Miracle Hands Designs. A fifth Suriname Fashion is NOT possible without her appearance.


  Suriname Fashion Week | Carol Fraser, Miracle Hands Designs


  Ho Kin Wah from China, attending Suriname Fashion Week.


  Suriname Fashion Week | Ho Kin Wah


  Nomi by Naomi from Holland with the Rich in Blue collection.


  Suriname Fashion Week | Nomi by Naomi


  Warda Marica is a jewelry designer FIRST and Fashion Director of Suriname Fashion Week second.


  Suriname Fashion Week |  Warda Marica Jewelry Design
   Fashion is a distinctive and often constant trend in the style in which a person dresses. It is the prevailing styles in behavior and the newest creations of textile designers  Suriname Fashion Week als jij van mode houdt ben je erbij! 100  "In de mode zijn" betekent dat een verschijnsel op een bepaald moment aantrekkelijk wordt gevonden. De specifieke kleding of kledingstijl zelf wordt "mode" genoemd.

  One Comment

  1. Natacia

   02/10/2017 at 1:59 am

   Yasss

   Reply

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Show Lobi & Share        …
 • Vakantie of stage? Woonruimte huren in Suriname.

  Ga jij binnenkort naar Suriname of ben je er misschien al? Dan wil je natuurlijk wel een leuke kamer, huis of appartement. Hoe je gemakkelijk de ideale woning vindt in Paramaribo lees je hier. Waar je op moet letten bij het huren van woonruimte en wat een redelijke huurprijs is vertellen we jou natuurlijk ook. Bovendien krijg je nog wat handige tips en wetenswaardigheden over het huren van de leukste vakantiewoningen in Suriname. Na het lezen van dit artikel ben je zo onder de pannen. Ga je mee?

  Kort of lang verblijf?

  Uiteraard zijn er hotels, pensions en guesthouses te kust en te keur, en voor een kort verblijf in Suriname is dat zeker een goede optie. Blijf je langer, bijvoorbeeld drie weken tot enkele maanden en ben je gesteld op comfort en privacy? Dan is het huren van een woning of studio, waar je zelf kan koken en ook meer ruimte hebt, zeker de overweging waard.

  Particuliere verhuurders

  Het aanbod van woningen, kamers en appartementen gaat in Paramaribo meestal via particuliere verhuurders. Je huurt dus gewoon van de eigenaar. Ook het huren van kamers, dus met gedeeld gebruik van keuken, douche en toilet behoord tot de mogelijkheden.
  Vind je het leuk om andere reizigers te ontmoeten? Er zijn in Paramaribo veel woningen waar meerdere gasten verblijven. Hierover strakjes wat meer.

  Hoog en laag seizoen

  Voor ieder budget is er in Suriname iets te vinden maar vooral in het hoogseizoen ( juli - augustus en november tot en met december) is reserveren wel belangrijk. Veel goedkopere woningen zijn dan volgeboekt en de duurdere en luxe woningen nog maar mondjesmaat beschikbaar. Weet jij al wanneer je gaat komen? Maak dan, zeker als jouw bezoek in het hoogseizoen valt, alvast een reservering.  Prijzen van kamers en woningen in Suriname

  Voor het huren van een kamer in Paramaribo moet je rekenen op ongeveer € 250,- per maand. Voor een studio of appartement voor twee personen is een huur van € 300,- gangbaar en een complete woning huur vanaf zo'n € 500,-. Wil jij een zo goedkoop mogelijke woning? Hou goed in je achterhoofd dat goedkoop soms ook duurkoop is. Op sommige locaties wil je niet eens gratis wonen maar aan de andere kant kun je ook echt hele leuke woonruimte vinden voor een lage prijs.

  De buurt is belangrijk

  Paramaribo is verdeeld in verschillende wijken.(buurten) De buurt waar een woning zich bevindt is mede bepalend voor jouw woongenot en de huurprijs. Een rustige (lees veilige) buurt is aan te raden.
  Het Centrum is prima en ook Paramaribo Noord staat, hoewel vrij ver weg, goed bekend. Wil jij liever iets meer uit de drukte maar toch wel dichtbij? Ook Kwatta (tot aan de tweede Rijweg) en Munder zijn prettig om in te wonen. In de omgeving van het Academisch Ziekenhuis, vind je de Boer Buitenweg, Munderweg en Bennies Park. Dit zijn ook prima locaties als het om woongenot en veiligheid gaat.

  Voorzieningen

  Natuurlijk spelen jouw voorkeuren ook een rol. Dat kan natuurlijk van alles zijn zoals de ligging ten opzichte van je stage plek of als je in de buurt wilt zijn van familieleden. Hou jij wel van een wandeling of een fietstochtje?  De aanwezigheid van winkels, taxibedrijven en restaurantjes bij jouw woning kan dan een voordeel zijn. Ben jij veel online? Dan is een woning met WIFI een must. Ook de aanwezigheid van een wasmachine of airco is een pluspunt.


  Waar je op moet letten bij het huren van een woning in Paramaribo.

  Het fijnste is het als de woning voor je gehele verblijf beschikbaar is. Bij de boeking kan jij dit bespreken. Meestal geven verhuurders ook een korting als je langer dan 6 maanden huurt.


  Beveiliging

  Alle woningen in Suriname moeten beveiligd zijn. Dat wil zeggen dat de woning volledig voorzien moet zijn van dievenijzers en liefst nog een alarm of toezicht. Dit komt misschien voor Nederlandse begrippen een beetje cru over, maar het is niet leuk als er ingebroken word en je nieuwe laptop en e-reader zijn verdwenen. Voorkomen is beter dan genezen dus een onbeveiligde woning is een absolute nee!


  82 Trading Suriname dievenijzers


  Internet of WIFI

  Als er geen internet aanwezig is in de woning en er staat bij dat het in overleg geregeld word kan je ook beter eventjes verder kijken. In overleg wil in Suriname vaak zeggen dat het niet gaat gebeuren. Een verhuurder die serieus is met de verhuur heeft zijn zaakjes al in orde voordat jij komt.


  Wat is inclusief?

  Een woning huren in Suriname doe je meestal  inclusief de elektra, water en gas. Staat er bij een advertentie dat de huurprijs exclusief stroom is? Ga maar liever niet in op aanbiedingen waarbij je apart moet betalen voor stroom. EBS (Energie Bedrijf Suriname) berekend namelijk flinke prijzen en het meerverbruik is vaak moeilijk te controleren.

  Zuinig met energie

  Het is natuurlijk wel de bedoeling dat jij rekening houd met de stroomrekening. Zelfs al is de elektra bij de huurprijs inbegrepen kun je zuinig zijn met energie. Laat dus niet alle lichten aan als je weggaat. Vanwege de brandveiligheid kun je ook beter geen airco of ventilatoren laten aanstaan als je niet in de woning bent.


   

  Gericht zoeken

  Zet op een rijtje wat voor jou belangrijk is qua huisvesting en zoek gericht. Vergelijk de aanbiedingen en de prijzen maar houd in gedachte dat als iets te mooi lijkt om waar te zijn, het dat meestal ook is. Wat is nu eigenlijk de goedkoopste locatie voor het huren van een woning? Globaal kun je stellen dat hoe dichter je bij het centrum van Paramaribo woont hoe hoger de huurprijzen zullen zijn.

  Buslijnen in Paramaribo

  De omgeving van de woning speelt ook een rol. Is de weg geasfalteerd, is het een nette buurt, zijn er winkels en bedrijven dichtbij. Heb je (nog) geen vervoer?  Dan is het fijn als er een bus langs rijd. In Paramaribo rijden de meeste buslijnen vanaf 6 uur 's ochtends tot ongeveer 8 uur 's avonds heel regelmatig.  Wil je vroeger of juist later even de deur uit? De aanwezigheid van een taxi bedrijf in de buurt is dan mooi meegenomen.

  Denk aan de buren

  Een goede buur is beter dan een verre vriend en in Suriname geldt dat helemaal.  De buren letten namelijk op jouw woning als jij niet thuis bent.  Ben jij nieuw in een buurt? Dan is het in Suriname gebruikelijk om iedereen en vooral jouw naaste buren netjes te groeten. Is er voldoende straat verlichting en zijn er meerdere bewoners op het erf of in de woning zelf?  Al deze factoren kunnen prettig zijn en de veiligheid vergroten.  Wil je geen enkel event meer missen en  altijd volledig op de hoogte blijven van het recente uitgaans nieuws? De Suriname Agenda is  compleet met kerken, shows, toneel maar ook alle restaurants, cafés, cursussen en workshops. Ontvang leuke aanbiedingen en reserveer tickets online:

  Loading


  Verhuurbedrijven voor woningen in Suriname.

  Er zijn ook bedrijven die zich gespecialiseerd hebben in de verhuur van woningen, studio’s en appartementen. Het voordeel om met zo’n bedrijf zaken te doen is dat jij als huurder een zekere mate van bescherming geniet. Je betaald dan meestal wel een bedrag aan administratie kosten (ongeveer € 35,-) maar daarvoor kan jij ook rekenen op hun bemiddeling en garantie. Ook hebben deze woning verhuur bedrijven een ruimer aanbod en dus meer keuze.


  Een bedrijf dat al jaren bestaat is Casa Cama. Zij verhuren kamers, appartementen en woningen in het geheel Caribische gebied. Alle aangeboden woonruimtes worden door Casa Cama regelmatig gecontroleerd. Een handige functie op hun website is, dat je kan zoeken op prijs, op het aantal personen maar ook op jouw specifieke voorkeuren wat betreft de woningen. Op hun site staan ook handige reviews van andere reizigers over de woningen. Er is een plattegrondje van Paramaribo en een schema waarin de beschikbaarheid van de appartementen staat aangegeven. Het is aan te bevelen om even een kijkje te nemen op hun site.

  Casa Cama Suriname. Huizen, kamers en appartementen te huur


  Ook Remax Suriname heeft een groot aanbod van woningen in hun bestand. De website heeft duidelijke foto's en de prijzen en adressen staan erbij vermeld. De prijzen voor woningen zijn iets hoger ( vanaf € 340,-) en veelal nieuw gebouwd. Remax berekend ook bemiddelingskosten en een borg.

  Remax Suriname huizen te huur


  Wij wensen jou een heel prettig verblijf in Suriname.

   

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Show Lobi & Share        …
Load More Related Articles
Comments are closed.

Check Also

Het is weer maandag mopje…

Heb jij al gelachen vandaag? Een heel klein glimlachje is al genoeg, want een dag niet gel…

Shoppen uit Suriname, kunst, kleding en natuurproducten

Online cursus met geldig diploma? Vraag nu jouw gratis proefles aan.

Je gaat uit noh? COUNTER

Page visits uit Suriname en Nederland:
bezoeken aan De Suriname Agenda vanaf 1 januari 2018.

Ontvang leuke aanbiedingen en nieuws

Gratis!
Loading

Top Events in Suriname

Geen evenement gevonden

Wat eten Surinamers in 2019?

Wat eet je liever: Vlees, vis of vega?

Jouw naam online? Registreer nu je domein.

De laatste Tweets op de Agenda!

The ultimate games of 2019!

error: Content is protected !!
Suriname Agenda | Uitgaan in Suriname | Muziek uit Suriname